сряда, 1 юни 2016 г.

Моят бал


Тази публикация я бях обещала отдавна. Ето, че най-накрая е готова! Ще ви покажа с няколко снимки бала ми и най-вече тортата!
За тортата се вдъхнових от роклята. Всъщност всичко се въртеше около нея. Всичко беше подбрано в бяло (по скоро екрю) и златно. Цветята, украсата в ресторанта, балоните, маникюра, гримът. И като казах за грима... докато намеря всичко необходимо, изкупих продукти за цял магазин :D Дори се наложи да поръчам едни сенки на Марти на родителите, които да ми ги изпратят от Англия. Но пък благодарение на бала взех, че се научих да се гримирам.
Но не това е важното сега. Повечето от вас са тук, за да видят именно тортата. Аз така и не я опитах, но пък всички страшно са я харесали. А за вкусът мама категорично реши, че иска небезизвестната торта с шоколадови блатове, крем с маскарпоне и бял шоколад и банан.
Само съжалявам, че си нямам хубава снимка с тортата. В ресторанта повечето снимки се оказаха размазани...
Спирам с обясненията. Оставям ви да разгледате снимките. Те най-добре ще разкажат :)


 

 






 








6 коментара:

  1. Честито дипломиране, Светле!
    Чудесна, чудесна торта гарнирана с още по-чудесна абитуриентка!
    Пожелавам ти от все сърце много прекрасни и щастливи моменти, много късмет и сбъдване на всички твои мечти и желания!
    На добър час и попътен вятър! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива абитуентка си била, Светле! Пожелавам ти да бъдеш приета там, където най - силно желаеш и да постигнеш много в живота си от тук насетне.
    Тортата също е много красива! Личи си майсторлъка с който си я направила! Задобряваш с всяка следваща торта.
    Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито дипломиране, Светле! Прекрасна торта, а и още по-рекрасна абитуриентка! Надявам се си изкарала една незабравима и забавна вечер. Макар и аз да не съм пробвала тортата съм сигурна, че е страхотно вкусна! :)
    Много успехи занапред, сбъдвани мечти и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Светле, прекрасна абитурентка си!Снимките са чудесни! Тортата е великолепна!
    Желая ти да сбъдваш мечтите си ! Бъди успешна и много щастлива!

    ОтговорИзтриване
  5. Светле, честито дипломиране! Попътен вятър ти желая и много сбъднати мечти! Всичко е чудесно, ти си прекрасна! И няма да скрия, че сякаш виждам сватбени снимки, така да се развълнувах. :)
    Все така да се обичате!

    ОтговорИзтриване
  6. Такова удоволствие изпитах от цялата публикация...и на всичко видяно бих сложила едно име - съвършенство! И ще ти пожелая то да те съпътства винаги - във всичко и навсякъде!

    ОтговорИзтриване