сряда, 20 януари 2016 г.

Честит рожден ден на Симеон! + няколко снимки :)



Ето, че дойде време да започна тортената 2016 година. Не, че не направих няколко обикновени торти, но пък аз си броя само тези с фондан. И за статистиката да отбележа: първа за 2016 и петнайста за целия ми опит. Малко, но тази година започва обещаващо. 

Да се върна на днешната торта :) Преди около две седмици майката на Жорко и Мишето, за които правих тези торти - тези и тези, се свърза с мен по молба на нейна приятелка. Детенцето и навършва 4 годинки и искаше аз да направя тортата. Свързахме се с майката и обсъдихме няколко идеи, като бързо стигнахме до крайната визия. Темата беше "Костенурките Нинджа". Нещо, което не бях правила, но пък така е най-интересно! 



Надявам се да съм оправдала очакванията им и най-важното - рожденикът да е бил щастлив!
А вкусът на тортата беше същият като на Спондж Боб и Лего Нинджаго - шоколадови блатове, крем с маскарпоне и бял шоколад и банан.




И понеже напоследък ми е тръгнало да пускам и лични снимки искам да ви споделя няколко от фотосесията ни заедно с Марти. Само аз си знам колко време го убеждавах, предвид факта, че изобщо не обича да се снима, но все пак от тук нататък доста снимки му предстоят ,така че трябва да свиква ха-ха. А и крайният резултат беше много добър, въпреки че той не си го признава :) 
Та, затова да се похваля и тук в моето си местенце с този невероятен успех за мен (да го убедя)!!! Въпреки минусовите температури и това, че бяхме леко замръзнали,  не ни попречи. Тъкмо го бях убедила, нямаше как да изпуснем момента. Пък и като падна този сняг... И него нямаше как да изпуснем.









Още веднъж искам да благодаря,
от името и на двама ни, на Никола Колев
за чудесните снимки :)


7 коментара:

  1. Супер сладка торта, но вие с Марти сте по-сладки :))

    ОтговорИзтриване
  2. Много сте хубави и вие и тортичката, Светле!
    Пожелавам ви още много, много подобни фотосесии да имате!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Габи! Ако успея да го навия, че много му дойде хи-хи Сега е обещал, че на бала ще дойде на фотосесията ми, пък да видим :)

      Изтриване
  3. Ама страхотнииииии сте! Много, много красиви и двамата! Бъдете щастливи!!
    Първата снимка ми е любима!
    И жабоците си ги бива:))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря много, Весе! :)))))
    Иначе това са костенурки, но и за жабоци минават :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи-хи, еми който не гледа за разните му там нинджи, ще кръщава костенурките жабоци...изложих се:))

      Изтриване