събота, 25 август 2018 г.

Чихи среща 2018


   Миналата година ви разказах за чихи срещите (тук и тук), на които водим Бари и Али. С кучетата и техните стопани се запознахме чрез фейсбук група, но не от онези типичните фейсбук групи, в които има само снимки на сладки кученца с надписи добро утро. Преди всичко там се учим. Като едно училище е. От това защо кучето снощи не си изяде вечерята, минем през различни поведенчески проблеми и стигнем до сложни медицински въпроси. Както веднъж се бяха шегували - кучешката версия на Бг-мама. Шегата настрана - имам им огромно доверие. Благодарение на тях и на опита, който обменяме, гледам моите кучета по начина, по който ги гледам. Благодарение на тази група, чрез която общуваме всекидневно, и ние, и кучетата намерихме много приятели.


   Покрай Коледа се видяхме отново на една среща в малко по-голям състав. И от тогава не се бяхме виждали. Толкова много ми липсваха. Игрите на кучетата, приятните разговори.
За мое огромно щастие тази година имахме възможността отново да се съберем, за да отпразнуваме рождения ден на Бари. Същият Бари, за когото миналата година направих тази торта. Тази година отново аз направих тортата за кучешкото парти. Този път вкусът беше ванилия. А самата торта наподобяваше кучешка купичка, пълна с "гранули".
Съжалявам само, че не направих хубави снимки. Винаги така става, изобщо не се сещам за телефона си. Правя 5-6 снимки в най-добрия случай. Добре, че другите снимат. (Благодаря за снимките!)


Времето отново мина неусетно. Поговорихме си. Хапнахме торта. Прекарахме си повече от супер. И с нетърпение ще чакаме да се видим отново на следващата среща.






2 коментара: