вторник, 22 август 2017 г.

Чихи срещаВ тази публикация ще има торта. Но една малко по-специална торта, защото рождениците са...кучета. Самата торта е за хора. От вътре беше с шоколадови блатове и крем с маскарпоне и бял шоколад. 
Казвам специална, защото са ми специални хората, за които беше предназначена. Хора, на които винаги мога да разчитам и да се доверя относно Бари и Али. Обединяват ни именно нашите четирикраки приятели. За съжаление се виждаме рядко, но за сметка на това виртуално - всеки ден общуваме. А когато се виждаме е изключително приятно както за нас, така и за кучовците. Над 20 кучета на едно място... Представете си какъв кеф. Та, тази торта беше за Бари. Не моят Бари. Неговата "майка" реши да изненада всички с торта по случай рождения му ден. Всъщност самото събиране съвпадаше с още един рожден ден. Този на мъничката Фея, у която бяхме на гости. Мъничките кученца от фондан трябва да приличат на рождениците. Само по цвят май съм ги докарала. Нищо. То се подразбираше 😂 Така с една торта отпразнувахме и двамата. Получи се много хубава изненада. Силно се надявам на всички да им е харесала тортата. 

Малка част от всички сладури. Масата се оказа малка за всички.
/ В дясно от тортата рожденика Бари, който беше много щастлив.

И Фея - в средата, гушната./ 

Преди няколко публикации бях споменала, че Бари вече си има сестричка - Али. Но така и не съм я показвала тук. А тя е... какво да кажа. Колкото Бари е кротък, толкова тя е луда! Но и ужасно мила. И изключително умно същество. Да, сигурно, защото са си мои, но това са наистина много умни и прекрасни животни. Много мога да говоря, но няма да ви отегчавам. Който има/е имал куче ще ме разбере. 


Бари, който си хареса "мъничката" Карма и падна голяма игра с нея. 
С две думи. Беше невероятно. И за Бари и Али също! Още веднъж благодарим от сърце за гостоприемството. Да ги виждаш как като малки деца в началото някои са срамежливи. После се отпускат. Други не са. И всяко си е със собствен характер - уникален. Играят. А накрая се изморяват. Някои дори заспиват. Иии не ти се тръгва.Тук се вижда тортата от вътре и... няколко чакащи да я опитат. Уви, нямаха този късмет.
Рецептата за блатовете можете да намерите ТУК, а за кремът мисля, че нямам рецептата качена в блога, но ако се интересувате можете да ми пишете. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар