сряда, 15 август 2018 г.

Счетоводство и торта?!

   Дълго мислих как да озаглавя публикацията. Дали да включа и още нещо към нея, но пък другите торти и бисквитки нямат връзка с тази торта. Затова ви я представям самостоятелно, а пък следващите дни/седмици очаквайте още публикации. 
   Няма да казвам кога правих тази торта, защото мина толкова много време от тогава, че направо ме е срам, че още не съм я показала. А е една от тези, които много ми харесват. Всъщност дълго време мислих, че съм изтрила снимките й. За щастие преди седмица ги открих и затова бързам да я покажа, за да не вземат наистина да изчезнат. 
   Накратко тортата беше за 70-и рожден ден на мъж, който е счетоводител. Трябваше да бъде нещо тематично. Какво по-добро от калкулатор, цифри, молив, тефтер... Изцяло ми се довериха за вкуса и декорацията, а аз успях да направя това. 





3 коментара:

  1. О, боже, тези счетоводители...на по 70...Нищо лично, всички вървим натам, но си мисля, че това са години, на които трябва да спрем и да се оттеглим, да отворим път на младите.
    Иначе - да е жив и здрав човека още дълги години - има с какво друго да е полезен - и на себе си, и на близките, сигурна съм.
    Тортата е чудесна!
    Моля за извинение за отклонението:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност, не мисля, че човекът все още практикува професията. Вероятно много я обича и затова в очите на близки и приятели си остава счетоводител, както лекарят например си остава лекар завинаги.
      Не знам каква е ситуацията тук, не познавам човека, разсъждавам си :)

      Изтриване