четвъртък, 28 август 2014 г.

Бишкотена торта с нутела



Бишкотена торта с нутела

1 пак. бишкоти- 400 гр.
400 гр. заквасена сметана
400 гр. нутела
300-400 мл. прясно мляко
орехи за поръсване





В дълбока купа разбивате заквасената сметана и шоколада.В правоъгълна тавичка нареждате един ред бишкоти, като всяка една от тях се потапя в прясното мляко, но за кратко, защото много бързо поемат.
Върху тях изсипвате крем, после пак бишкоти и завършвате с крем, върху който поръсвате смлени бишкоти и орехи. След като е готова я прибирате в хладилник. Колкото повече е стегнала, толкова е по-хубава!



*За тези продукти по принцип използвам тава с размери приблизително 25х40 см.
Този път я направих в по-малка - 20х30 см. като ми останаха бишкоти, а кремът го сложих целия.




Няма коментари:

Публикуване на коментар